14 maaliskuuta 2006

"Mä en enää leiki sun kaa!"

Koska olen vakaasti sitä mieltä, että Silvio Berlusconi on itseään täynnä oleva typerys, liitän tähän tämän (ranskankielisen) uutisen.

Italian television RAI3 -kanavan haastatteluohjelmassa Berlusconi häiriintyi siitä, että häntä haastatellut toimittaja ei antanut hänen puhua loppuun. Silvio kulta, sinä olet Italiassa jossa loppuun puhuminen on huonoa ruokaa syövien pohjoismaalaisten hullu harrastus.

Toimittaja kyseli kuulemma epämiellyttäviä (lue: ajattelua vaativia) kysymyksiä ja asetti herra Berlusconin tukalaan tilanteeseen. Lopulta koko puolituntinen ohjelma meni riitelyksi, jonka aikana Berlusconi haukkui toimittajaa vasemmistolaiseksi ja ammattitaidottomaksi. Sitten Silvio otti ja käveli ulos studiosta. Etukäteen nauhoitettava ohjelma näytettiin sellaisenaan Italian televisiossa sunnuntaina ja eilen illalla siitä näytettiin pätkä Ranskan uutisissakin.

Berlusconi on kävelevä vitsi, senhän me kaikki tiedämme, mutta tällainen käytös ei yksinkertaisesti ole sopivaa. Vastenmielisyyteni kyseistä narria kohtaan kasvaa entisestään.

2 kommenttia:

Pligalita aka Maurelita kirjoitti...

Drôlissime !!!

Huonoa ruokaa syövät pohjoismaalaiset...

Ha ha ha !!!! =D

emmi kirjoitti...

kuulostaa... berlusconimaiselta. Eikai se oo vähän niin kuin toimittajien homma kysellä hankalia.
hyvä toi loppuun puhuminen on huonoa ruokaa syövien pohjoismaalaisten hullu harrastus. Minua aina vähän eurooppalaiseksi haukutaan (siis pohjoismaathan ei tietenkään oo eurooppaa) kun puhun innokkaasti päälle.. ups. Mutta suomalaisesta ruoasta tykkään.